Koolborstels bestellen: zo vind je snel het juiste model

Het gebeurt wel eens dat je boor, frees, wasmachine of een ander apparaat niet meer helemaal lekker loopt. Dan is het heel waarschijnlijk dat de koolborstels versleten zijn. Is dat een probleem? Nee, want dat onderdeel kun je namelijk makkelijk vervangen. Met 15.000 verschillende koolborstels in onze webshop maken we het je makkelijk om bekende en minder bekende modellen te vinden. Wil je ook koolborstels bestellen? In dit artikel laten we zien op welke 3 manieren je makkelijk en snel het juiste model vindt.

1. Koolborstels bestellen door op merk of apparaat te zoeken

Zoeken op merknaam of type apparaat is een van de makkelijkste manieren om te beginnen. Bij beide routes geef je zoveel mogelijk specificaties op via het menu aan de linkerkant. Je kunt hier de eigenschappen van het apparaat en de koolborstel opgeven. Het is maar net welke gegevens je paraat hebt. Weet je dit niet een-twee-drie? Vaak vind je deze informatie op de machine zelf of in de handleiding. Na het doorlopen van deze stapjes kun je via het overzicht rechts de gewenste koolborstels bestellen.

2. Vind het juiste type via de schematische afbeeldingen

Deze optie werkt goed als je een voorbeeld van het onderdeel hebt en een beetje technisch bent aangelegd. Klik in het menu bovenaan op de tweede zoekoptie; afbeeldingen. Je krijgt vijf schematische weergaven te zien. Vanuit hier kun je verder zoeken. Ook kun je klikken op ‘Meer afbeeldingen’. Dan krijg je een uitgebreid overzicht met diagrammen. Vergelijk jouw koolborstel met deze gedetailleerde tekeningen en steven af op het model dat je nodig hebt. 

Leuk om te weten: in de voorgaande editie van deze webshop kon je alleen maar koolborstels bestellen via de technische tekeningen. Geen ramp, maar voor de gebruiksvriendelijkheid hebben alle varianten op de foto gezet. Zo zie je precies wat je krijgt. Bovendien kan iedereen de zoekoptie uitzoeken die het beste past.

3. Vul het formulier in en wij gaan voor je op zoek

Kom je er zelf niet helemaal uit? Geen punt. Dan kun je het formulier invullen op onze beginpagina. Voeg je contactgegevens toe, vermeld de kenmerken van het apparaat en vul de afmetingen van de koolborstel in. Als je meer toelichting wilt geven, dan is daar ruimte voor in het opmerkingenveld. Voeg tot slot een foto toe waarop de aansluiting goed te zien is en verstuur de aanvraag. Wij gaan voor je op zoek naar het juiste, passende onderdeel. Zodra dat gelukt is, geven we je een seintje. 

Koolborstels bestellen was nog nooit zo simpel!